fbpx
Improlaiset

Impro ja some

Impron someen vaikuttaa moni tekijä kuten aika, ihmiset, ideat ja ajan hermolla oleminen. Yritämme olla säännöllisesti Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa, mutta on myönnettävä että joskus unohtuu jos toiset työt pukkaa päälle. Somesisällön tekeminen ei aina ole ihan niin yksinkertaista mitä sitä voisi ajatella. Me Improlla järjestämme kuvauspäiviä n.4-5 krt vuodessa jotta saisimme mahdollisimman paljon kuvia kuvapankkiin myöhempää käyttöä varten. Some on kuitenkin paljon muuta kuin pelkkiä kuvia, esim. TikTokissa trendit ovat aina in, mutta ne vanhentuvat muutaman viikon jälkeen jos niihin ei tartu ajoissa. Instagramissa taas stoorit ja reelsit ovat olleet suosittuja, ja stillkuvat jääneet niiden jalkoihin.

Impro blogi
Impron some
Impro blogi
Impron some

Me hyödynnämme someen kaikki ystävät, tutut, lemmikit, puolisot ja perheen, ehkäpä juuri siksi ne kaverit eivät suostu enää tulemaan illanviettoihin kun aina päätyvät someen :D. Yritäppä muuten kuvata eläinten kanssa, se jos jokin on aika mahdotonta! Impron someideat syntyvät usein juoksulenkillä, bussimatkalla tai vapaa-ajalla muiden somea seuratessa. Haastavaa on jos keksii hyvän idean, mutta ei ole ketään kuvattavaa eikä aina viitsisi itseään kuvata. Muistuttaisin myös että kukaan meistä Improlaisista ei ole ammattikuvaaja, joten tässä mennään vähän sillä että opetellaan tekiessä ja virheet huomataan välillä jälkikäteen, sorry for that!

Tällä hetkellä pohdinnassa on kevät ja siihen kuuluvat pyhät. Kaikki vinkki vitoset otetaan vastaan, ja kiitos jos jaksoit lukea tämän kertaisen blogikirjoituksen.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *