fbpx

Peliesittelyt

Kategoriat – Impro® lautapeli

Impro-lautapeli haastaa pelaajat testaamaan itseään neljässä eri aihealueessa: Tehtävä, Luovuus, Itsetuntemus ja Mielenterveys. Peliin on saatavilla erikseen myös kaksi K18-korttipakkaa (Tuhmat K18-Kortit ja Tuhmat Kakkoset), joiden kysymyskorttien sisältö saa poskesi punoittamaan.

Mielenterveys

Pelaajan hyvät verbaaliset taidot ja hoksottimet auttavat selviytymään haastavista tilanteista. Saat käyttää mielikuvitustasi!

Itsetuntemus

Tässä aihe-alueessa opit uutta itsestäsi ja kanssapelaajista. Varaudu yllättäviin paljastuksiin.

Luovuus

Mitataan pelaajan kykyä ilmaista itseään kehoa  ja piirtämistä hyödyntäen.

Tehtävä

Tässä osiossa pelaajan tehtävänä on päätellä kanssapelaajien vastaukset kyllä/ei-kysymyksiin.Pelin kulku – Impro® lautapeli

Peli valmistellaan asettamalla pelilauta pöydälle. Tiimalasi ja Psykiatrinen sairaala-kortti sijoitetaan pelilaudan viereen. Kysymyskortit laitetaan kategorioittain pinoihin pöydälle. Pelissä on neljä eri kategoriaa: Tehtävä, Luovuus, Itsetuntemus ja Mielenterveys.

Nuorin pelaaja aloittaa ja peli jatkuu myötäpäivään. Pelaajat liikuttavat pelinappuloita nopan silmäluvun mukaan ja nostavan sen kategorian kysymyskortin, johon pelinappula päätyy. Pelaaja lukee kysymyskortin ääneen ja noudattaa kategorian mukaisesti kortin ohjeita. Riippuen kategoriasta, pelaaja suorittaa kortin verbaaliikan, taiteellisuuden, kehonkielen, kasvojen ilmeiden tai villin mielikuvituksen avulla.

Oikeiden vastausten ja menestyksekkäiden suoritusten mukaan pelaajat pääsevät etenemään pelilaudalla. Noppaa käytetään jokaisen pelivuoron alussa, kunnes saavutaan kultaiselle loppusuoralle. Loppusuoralla pelaajat etenevät ainoastaan kategorioita suorittamalla tai vastaamalla oikein. Maaliin ensimmäisenä saapunut pelaaja on voittaja. Jos kaksi tai useampi pelaaja saavuttaa maalin samalla kierroksella, peli päättyy tasapeliin. Tässä vielä linkki sääntöihin.


Tuhmat K18-Kortit

Impro® Tuhmat K18- Kortit on kehitetty rajumman huumorin ystäville eivätkä todellakaan sovellu kukkahattutädeille. Tuhmien K18- Korttien kysymykset saavat paatuneimmankin yksilön silmät pyörimään päässä. K18- kortit soveltuvat erittäin hyvin ohjelmanumeroksi polttareihin, varpajaisiin, pikkujouluihin ja muihin vastaaviin kemuihin. Huomaathan, että K18- kortit eivät välttämättä sovellu perheen parissa vietettyihin peli-iltoihin.

Impron Tuhmat Kortit ja Tuhmat Kakkoset

Tuhmat Tytöt

Tämä naisille suunnattu partypeli on ajoittain hävytön ja alati hauska. Tuhmat Tytöt yhdistää ystäväporukkaa uskaliaalla tavalla. Mehukkaita paljastuksia ja kuumia keskusteluja tarjoava peli kirvoittaa vuoden parhaat naurut! Tuhmat Tytöt – pelissä on kaksi kategoriaa, joista toisessa arvuutellaan peliporukan kesken kuka on porukan rivoin ja kuka taas siveellisin. Toisessa kategoriassa päästään mehukkaiden paljastusten ääreen.


Liity ny hei meen postituslistal!

* pakollinen