fbpx

Tiimi & yhteystiedot

IMPRON TIIMI

Impro sai alkunsa vuonna 2017, kun Samuel ei löytänyt haluamaansa Tohtori Terapia-peliä kaupasta joulua varten. Hän ajatteli, että eihän se niin vaikeaa voi olla yhtä lautapeliä tehdä, joten tehdään se itse. Sisko Sofia auttoi graafisessa puolessa ja peli saatiinkin koekäyttöön sinä jouluna. Peli oli muutaman vuoden pöytälaatikossa, kunnes innokas terapeuttiryhmä Tulenkantajat päätti kehittää siitä valmiimman version. Ryhmään kuului Samuel, Virpi, Petteri, Terhi ja Anna ja he saivat kuin saivatkin valmiin version markkinoille vuonna 2021. Peli oli niin kuumaa kamaa, että se myytiin loppuun parissa kuukaudessa. ImproGames Oy syntyi vuonna 2022 jolloin se eriytettiin Tulenkantajat Oy:stä. Nykyisessä tiimissä mukana ovat Samuel, Virpi, Marjo ja Sofia.

Samuel Hilli Impron tiimi
Virpi Hopeakangas Impron tiimi
Marjo Vaajakari Impron tiimi
Sofia Hilli Impron tiimi

Impron tiimi kokoontuu usein pohtimaan uusia kommelluksia someen sekä tietysti uusia tuotteita! Tällä hetkellä kehittelemme Improsta Partypakka-versiota. Työskentelyssämme olennaisinta on idearikkaus ja heittäytyminen, ja vaatii tämä hiukan huumoriakin! Samuel ja Virpi ovat Impron vanhemmat ja Marjo ja Sofia auttavat lapsen hoidossa minkä ehtivät.


Yhteystiedot

ImproGames Oy

Luvianpuistokatu 1, 28100 PORI

044 239 2955

improboardgame@gmail.com

Y-tunnus 3257390-3

Yhteystiedot ImproGames Oy

Jälleenmyyjäksi?

Kiinnostaisiko Impron jälleenmyynti? Sopisiko tämä uuden uutukainen partypeli sinun kauppasi valikoimiin? Täytä alla oleva lomake tai soittele meille ja katsotaan saataisiinko Improa sinunkin hyllyysi.

Vaikuttajaksi?

Oletko somevaikuttaja tai muuten vaan haluat lähteä yhteistyöhön meidän kanssa? Me olemme aina avoimia kaikenlaisille yhteistöille! Täytä alla oleva lomake ja kerro mitä sinulla on mielessäsi.


Liity ny hei meen postituslistal!

* pakollinen